Sótégla sütéshez, szervírozáshoz 40*20*5cm

8900 Ft

A sótéglán nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta. Használható gáztűzhelyen, sütőben, grillrácson. Tisztítása langyos vízzel.

Súlya: 5kg

 

Segítség

Leírás

Gourmet szakácsok leleményessége: a sótéglát izzó parázsra, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük . A forró só tömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni illetve a meggrillezett ételt melegen tarthatjuk a tálalásig.  A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni, egyszerre több elfér a sótéglán / sócsempén.

  • A sótéglán nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta
  • Ha több főre sütünk célszerű 2-3db-ot egymás mellé helyezni.
  • A sótégla alkalmas sushi, carpaccio , sajt tálak szervírozására.
  • Fantasztikus gasztronómiai élmény ha vendégeink az asztalnál maguk fejezhetik be sütést és az ízlés szerinti fűszerezést a felhevített sótéglán hiszen remekül tartja a hőt , akár a lávakő.
  • Egészen egyedi aromája lesz a sülteknek, zöldségeknek, érdemes kipróbálni!

 

További információk

Tömeg 5.3 kg
Méretek 30 × 20 × 3.8 cm