Natúr Himalája Fürdősó tömbök 3-5cm organza tasakban 1kg

1050 Ft

A fürdősó  tartalma frissítő, élénkítő hatású, száraz és  zsíros bőrre egyaránt jó. Tegye a fürdővízbe a fürdősót a tasakkal együtt. Használat közben  a fel nem oldódott sókristályokat használhatja egy következő sófürdőzésnél.

Segítség

Leírás

Száraz bőrnél: a só lezárja a bőr felületét és bent tartja a nedvességet anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, így azok továbbra is tudnak lélegezni. Zsíros-pattanásos bőrnél: harmonizálja a faggyúmirigyek működését.

Ajánlott időtartam: 20-25 perces só-fürdő.

A só-fürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkádnál (kb. 100 l) szükség van legalább 1kg himalája sóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A himalája sót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletet  37°C-on ideális.

Ne használjunk tusfürdőt,  szappant.  A fürdés után ne öblítsük le testünket, bőrünkről a vizet itassuk le. Pihenjünk ezután fél órát. A só-fürdőknél a bőr nem szárad ki, ugyanis a bőr külső szarurétegekben megkötődik a víz, ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad. Ezért nagyon ajánlatos száraz bőrnél. Sófürdőt kedv és szükség szerint vehetünk.

A sófürdő ajánlott alkalmazásai:

Salaktalanítás

Méregtelenítés

Neurodermatitisz

Pikkelysömör

Ekcéma

Psoriasis

Stressz

Kimerültség

Alvás zavarok

Túl savasodás

További információk

Tömeg 1 kg