Natúr Himalája Fürdősó 25kg zsákos

8600 Ft

Himalája fürdősó használata minden bőrtípusra egyaránt alkalmas.

A sófürdő ajánlott alkalmazásai: Salaktalanítás, Méregtelenítés, Neurodermatitisz, Pikkelysömör, Ekcéma, Psoriasis, stressz, kimerültség, alvás zavarok, túl savasodás.

Fürdődézsában is használható!

Segítség

Leírás

A fürdősót töltse fürdőkádba, engedjen rá legalább annyi fürdővizet, hogy ellepje. A fürdősó feloldódása után töltse fel a fürdőkádat a kívánt vízmennyiséggel, javaslatunk a 37 fokos vízhőmérséklet beállítása. A fürdővíz koncentrációja legalább 1-3% legyen, tehát 100 liter vízhez 1-3 kg fürdősó hozzáadása szükséges. A fürdőkádak mérete általában 80-100 liter. A sókúrák alkalmával mellőzze a szappanok és habfürdők használatát. A fürdő időtartama 20-30 perc legyen és próbálja víz hőmérsékletét az eredeti hőfokon tartani.

Ez idő alatt a só oldat eltávolítja a bőr pórusaiból a felhalmozódott méreg – és salakanyagokat. Fürdés után öblítse le testét tusolással, hogy eltávolítsa testéről a kioldott szennyeződéseket. Fürdőkúrák után a testápoló használata nem ajánlott.

Figyelmeztetés: Magas vérnyomás, szív-és érrendszeri megbetegedés esetén a forró fürdő orvosilag nem ajánlott. Túlzottan érzékeny bőrűeknek nem ajánljuk a terméket. Kérjük ne alkalmazza friss borotválkozás – gyantázás után, továbbá nyílt sebek begyógyulásáig.

További információk

Tömeg 25 kg