Levendulás sóbabzsák 10-15 cm kék pöttyös

890 Ft

Gyermek sóbabzsák otthoni és óvodai használatra egyaránt.  A sóbabzsák  himalája kristálysó granulátumot és levendulát tartalmaz. A levendula nyugtató, lazító, stresszoldó hatása, a kristálysó légúti panaszokra való hatása együttesen kedvezően hatnak a szervezetre.

Méret: 10cm x 15cm

Súly: 200gr

Segítség

Leírás

 Babzsák-dobó gyakorlatok – a babzsák kedvelt eszköz a gyerekeknél, könnyen elkapható, dobálása a kéz ügyesedése mellett segít a figyelem összeszedettebbé válásában, a gondolkodási tevékenység harmonizálásában s nem mellesleg jó kedvre derít, a játék örömét adja. A gyakorlatok sokféle változata valósítható meg vele. Pl.: babzsák dobás domináns, majd nem domináns  kézzel, egyik kézből a másikba, feldobni és elkapás előtt egyet vagy többet tapsolni, feldobni és megfordított kézfejjel elkapni, mondóka egyenletes lüktetését, ritmusát követni a dobálással.

Meleg sóbabzsák: Helyezze a sóbabzsákot 50-60°C-ra felmelegített sütőbe, kb 25-30 percre (vigyázva, hogy a sóbabzsák ne legyen túl forró ), majd tegye a fájós testrészre. Jó hatású lehet: középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, máj-, és epepanaszok, izületi fájdalmak, hátfájás, menstruációs görcsök esetén.

Hideg sóbabzsák: Helyezze a sóbabzsákot kb. 30 percre a fagyasztóba, majd helyezze a problémás testrészre. Jó hatású lehet: köszvény, húzódás,ficam, rándulás, artitis esetén

Összetevők: himalája só, 98%kristálysó NaCl, Ca, Mg, Fe Adalékokat nem tartalmaz
Anyag: poliészter pamut

Száraz helyen tárolva minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Só granulátum származási helye: Pakisztán

 

További információk

Tömeg 0,2 kg

Érdekelhetnek még…