Fürdődézsa só 25kg (dúsított)

Akció!

10850 Ft

Fürdődézsa só ajánlott dézsa fürdőhöz és fürdőkádban való fürdéshez egyaránt.
Összetevői (Parajdi só, magnézium szulfát, nátrium hidrogén karbonát) felerősíti a test méregtelenítő képességeit, a magnézium csökkenti a gyulladásokat, javítja a testben a vérkeringést és az oxigénáramlást.
Dézsafürdőhöz elegendő egy 25kg-os zsákkal, a többi ajánlott sómennyiséget kiegészíthető natúr parajdi sóval.

Származási hely: Románia

Tárolás: száraz hűvös helyen

Segítség

Leírás

Az 1%-os fürdővíz enyhe lúgos kémhatású.
A magnézium könnyen felszívódik a bőrbe. A bőr porózus, amely egyaránt vesz fel ásványi anyagokat és szűr ki méreganyagokat nap, mint nap. Ha fürdődézsa sót adunk a fürdővízhez, az elindít egy fordított ozmózist. Ez a folyamat kiválasztja a testből a káros anyagokat és a helyükre beengedi a magnéziumot.
A magnézium több mint 325 enzim fontos alkotóeleme, növeli az izmok és az idegek tevékenységeit, csökkenti a gyulladásokat és javítja a testben a vérkeringést és az oxigénáramlást.
A magnézium az egészséges ízületek a bőr és az idegszövetek nélkülözhetetlen építőkövei. A fürdődézsa só pótolja a test magnézium készletét. Ez a kombináció segít kiüríteni a méreganyagokat a szervezetből, elősegíti az alapvető fehérjemolekulák építését az ízületekben.

A fürdődézsa elkészítése:
A só koncentrációja kezdetben 1% legyen (100l vízhez 1kg só szükséges), majd később növeljük 4%-ra (100l vízhez 4kg só). Minél magasabb a koncentráció annál erősebb a tisztító hatás és annál erősebb a szervezet reakciója is.

A dézsasó rendszeres használata bizonyítottan csökkenti a sokféle egészségügyi probléma tüneteit, legyen az lábgomba, lábköröm-gomba, köszvény, narancsbőr, terhességi csíkok, pikkelysömör, gerinc-és derékfájdalom, ficam, zúzódás vagy izomfájadalom.

Ellenjavallatok:
Ne használja a sós fürdőt, ha terhes, ha ki van száradva, vagy ha nyílt seb vagy égés van a bőrén. A szív és érrendszeri betegek mindenképpen konzultáljanak egy szakorvossal, aki tisztában van a sós fürdők hatásaival.

Mire jó a Parajdi só?

Leginkább ízületi és légúti betegségek tüneteinek enyhítésére, fürdéshez, de akár ételekhez is használható. Sótéglák formájában alkalmas arra, hogy sószobát építsenek belőle, aminek sokszoros gyógyító hatásáról, már sokat hallottunk.

Bátran ajánlott sóasztalba, sóhomokozó feltöltésére.

A Parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.

Ez az igen értékes szürkés iszap, mely a nyomelemeket tartalmazza megtalálható az étkezési sóban is, de megtapasztalhatjuk a Parajdi fürdősó használata után is, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.

Élettani hatása:

A só szükséges a rák megelőzésében és kezelésben. A rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak.
A só nélkülözhetetlen az izomzat és az erőnlét fenntartásához. (A parajdi fürdősó megakadályozza az izomgörcsöket, ezért sportolóknak is ajánlott a rendszeres használata.)
A só csökkenti a szívritmus zavarokat és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályzásában.
Cukorbetegségnél a só segít a vércukor szintet egyensúlyban tartani és csökkenti az inzulin szükségletet. A víz és só csökkenti a szem és érrendszeri károsodásokat.
A só szükséges az emésztéshez, a tápanyagok felszívódásához.
Sóra van szükség a csontozat erősítéséhez.
A só megvéd a visszerek és a hajszálerek repedésétől.
És nem utolsó sorban, a só fontos a libidó megőrzésében.
Felhasználási területe:

Bőrbetegségekre
tisztálkodásra (baktérium ölő hatású)
anyagcsere zavarokra
mozgásszervi betegségekre
stressz csökkentésére
légúti betegségekre
allergiára
fog- és szájápolásra
alvászavarok megszüntetésére
salaktalanításra, méregtelenítésre és sok egyéb más kínra-bajra.

További információk

Tömeg 25 kg