A sóasztal bérlésekor célszerű sóhomokot is vásárolni. A kisebb méretű asztalhoz egy fél zsák só 12,5kg elegendő, a nagyobb asztalhoz egy zsák 25kg ajánlott.

Fontos tudnivaló, hogy a bérleti idő lejáratakor a sót higiéniai okokból nem áll módunkban visszavenni!

Bérleti idő:

Minimum 1 hónap. A dátumot pontosan rögzítjük a szerződésben. Ha tovább szeretnéd kölcsönözni, kérjük, hogy a lejárat napja előtt 3 munkanappal írásban jelezd felénk. Ebben az esetben kérjük, hogy a lejárat napjáig érkezzen be hozzánk az újabb 1 hónapi bérleti díj, amiről mi postán vagy email-ben számlát küldünk.

Vásárlás:

Lehetőség van a sóasztalt megvásárolni:

A bérleti díjat a vételárba 100%-ban beszámítjuk az első hónap végéig. Ha az 1 havi bérlés lejártakor szeretnéd megvásárolni, az addigi bérleti díj teljes egészében levonásra kerül, mert az első hónapot próbaidőszaknak tekintjük.

Ha a második hónap végén szeretnéd az asztalt megvásárolni az addigi bérleti díjat 80%-ban számítjuk be a vételárba. A harmadik hónap végén pedig 60%-ban, a negyedik hónap végén 50%-ban. A negyedik hónap utáni vásárlásnál a bérleti díjat nem tudjuk beszámítani.

Ezen bérleti díj beszámítás új asztal vásárlása esetén érvényes.

Használt sóasztal vásárlása esetén (tehát, ha a Nálad levő asztalt szeretnéd megvásárolni, amit már előtte más is használt) az ár a használtsági fok függvénye, tehát jóval kedvezőbb, lehet. Így itt a bérleti díjat maximum 3 hónapig tudjuk beszámítani, első hónapban 100%-on, második hónapban 80%-on, a harmadik hónapban 60%-on. A 3. hónap utáni vásárlásnál itt sem vesszük figyelembe a bérleti díjat.

Átadás-átvétel, számla

A kölcsönzési időt és a kikölcsönzött asztalt átadásakor bérleti szerződésben rögzítjük . A szerződést átvételkor kell kitölteni, aláírni és postán vagy email-ben visszaküldeni.

Kérem, visszaadáskor az asztalt csomagolva küldd vissza.

 

pdf_icon

Sóasztal bérleti szerződés letöltése

 

Bérelhető sóasztalaink ide kattintva érhetőek el!