Sóhomokozó tálca nagy 55cm*65cm

24900 Ft

A sóhomokozó tálca méretei:65*55*5cm. Tálca alja biztonsági üveg. Tartozik hozzá 2 kg himalája kristálysó.

A tálcát kristálysóval (himalája vagy parajdi) feltöltve a gyermekek élvezhetik a sóhomokozás légutakra való jótékony hatását, csökkenti ősszel-télen a homokozás iránti vágyát,  a sóba írva fejleszti a szem-kéz koordinációt, finommotorikát.

A tálcához vásárolható sóhomokozó készlet (nem tartozék), mely tartalma:

-3db homokfésű

-homok gereblye 3 cserélhető fejjel

-simító

 

Segítség
Kategória:

Leírás

A sóhomokozó tálcával esőben sem kell lemondani az építés, formázás öröméről, mert kifejezetten benti használatra készült. Ráadásul játék közben gyógyulhatnak is a kicsik, vagy megelőzhetik az őszi-téli időszakban jellemző, légutakat megtámadó betegségeket. Homokozás közben a sókristályok igazi terápiás levegőt varázsolnak a térbe.
Az új, tálcán rendelhető kivitel különösen praktikus, hiszen helytakarékos, könnyen tisztítható és rendben tartható. A készletben kapható fésűvel, gereblyével és vonalzóval pedig még izgalmasabb a móka!
Egy kis fejlesztést is csempészhetsz a sós játékba. Rajzolj le valamilyen formát vagy betűt egy papírra! Kérd meg a gyereket, hogy másolja le, ujjával a sóba ábrázolva a mintát. Ez neki csupán szórakozás, mégis fejlődik a finommotoros mozgása, szem-kéz koordinációja, koncentrációja. A só és a rajz találkozása pedig arra is remek lehetőség, hogy a nehezen megnyíló gyerekeket is szóra bírja – annyira könnyen bevonódnak a játékba.
Felnőttként is szívesen „sóhomokoznál”? Teljesen megértem! Az egyik legmegnyugtatóbb tevékenység, ahogy pereg az ujjaink között a friss kristálysó. Kreativitásodnak semmi nem szabhat határt, bátran alkoss Te is a sóval! Testileg-lelkileg fellélegezhetsz, miközben alakzatokat (akár egész mandalákat!) gyártasz a tálcára.

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 65 × 55 × 5 cm